Den spanske Atletic Bilbao Club har lansert sin nye hjemmedrakt i 2017-18 år, kombinert med verdens mest populære motetrender, og New Jersey viser det ikoniske bildet av den baskiske klubben og temaet "Unikt i universet". Vi kan tilby tilpasset produksjon av Billige Fotballdrakter, erfarne service team til enhver tid for å gi deg den beste servicen, kom til vår hjemmeside opplevelse!

Den nye hjemmedrakt fortsetter klubbens klassiske rød-hvite bilde, de ensartede røde og hvite stripene matcher de klassiske hvite lapelene med de svarte detaljene i halsen kompletterer klubbens komplette fargepuzzle. På baksiden av New Jersey vil et stort område med hvitt mellomrom gjøre spillerens navn og nummer mer synlig i det sterke spillet, med navn og tall som vender tilbake til de kjente svarte skrifttyper fra fansen. En unik detalj av klubbens skjorte i løpet av de siste årene, med en liten baskisk banner på baksiden av jerseyen, som representerer atletisk klubb som hele baskisk stolthet. Kom til vår hjemmeside for å kjøpe Athletic Bilbao Fotballdrakt 2017/18, her for å gi deg et omfattende valg, er definitivt en flott shopping opplevelse.

New Jersey bruker avansert teknologi for å holde kroppen kald og tørr i en tilstand av bevegelse. Svett klut kan raskt fjerne kroppen fra fuktig svette, underarmen til de varmefølsomme laserporene kan øke kroppens luftstrøm når det kreves for å gi kjøleeffekt. Ergonomisk design forbedrer lumbal ryggraden støtte og reduserer dra, noe som gjør spillerne mer avslappet og komfortabel. Velkommen til vårt nettsted for å kjøpe Athletic Bilbao Fotballdrakt 2017/18, lave priser, høy kvalitet, det er flere overraskelser som venter på deg!