Den mest elite fotballspilleren i dagens epoke, Lionel Messi, har en lite kjent historie bak sin strålende sportslige karriere, og nylig publisert en bok. Forfatteren Leonardo Faccio er den viktigste representanten for moderne spansk "nonfiction" og holder styr på Messi og menneskene rundt ham hele året. Han bruker de tradisjonelle journalistiske fortellsteknikker til å tegne et fascinerende bilde av "barnet som ikke er villig til å vokse opp" for å være en viktig tre-timers reise. Velkommen til vår fotballbutikk for å kjøpe Billige Fotballdrakter og hilse den store fotballspilleren Lionel Messi.

I denne biografen noterer forfatteren i detalj at bak-scenen prosessen med Messi ødelegger alle poster i mindre enn 24. Boken samler familien, vennene sine og mangelen på veksthormoner som nesten ødela hans yrkeskarriere, plottet Nøyaktighet, la en person fortsette å lese. Denne utmerkede biografien har blitt oversatt til mange språk for salg, og mange lesere er ikke trofaste fotballfans, som blir tiltrukket og rost av forfatterens poetiske skriving og fascinerende historier. Bak alle suksessene er en historie som fans ikke kan se, og hele spekteret av Messi Fotballdrakt fortsetter å støtte den store fotballstjernen.

Messi, som nå spiller for den spanske fotballens Serie A-gigantene Barcelona, ​​er god til å bruke sin venstre fot, verdensberømt for sin utmerkede diskballteknologi, ekstraordinære ballkontrollegenskaper, utrolige mål og assisterer, er historiens rekordinnehaver Av det spanske målet, men den andre angriperen er den som ikke har noen sammenlignbar evne til å passere assists og er også kongen av assisterer i La Liga historie.Besøk vår fotball skjorter nettsted, det er flere overraskelser som venter på deg.