Liverpool Club of England 27. april utgitt en ny hjemmedrakt for 2017-18 sesongen, feirer 125 årsdagen for klubbens grunnleggelse, med New Jersey fast forankret i den lange tradisjonen til de røde og inspirert av de gamle jerseys. "Rød Armé" gjennom årene utallige klassiske øyeblikk fryser i den dype røde jerseyen, den retro hvite V-kragen og mansjettdesignet og den subtile langsgående tekstur av jerseyen representerer det store toppmøtet i Roma i 1984, og velkommen til vår hjemmeside for å kjøpe Fotballdrakter til barn for å feire det mest ikoniske øyeblikket i historien.

For å feire 125 årsdagen for etableringen av klubben, markerte New Jersey, den berømte gyldne "Li-Bird" -merket på begge sider av brystet årene "1892" og "2017", under ordene "125 år". Ved konvensjonen hylser den gule "96" flamme-logoen under halsen på baksiden av skjorten de 96 fansene som ble drept i massakren Hillsburgh. Relieffdetaljer av "125" i "Jersey" skuldergelstrimmelen understreker også de unike egenskapene til jerseyen. Velkommen til vår hjemmeside for å kjøpe Liverpool Fotballdrakt barn, legg på den vil være i stand til å danne en ugjennomtrengelig kraft og slå ned alle vanskelighetene.

Liverpool-kapteinen Jordan Henderson sa: "Det gjør meg alltid stolt av å ha på seg Liverpool-trøyen, det representerer alltid en ære, men dette New Jersey er enda mer spesielt." 125-årsdagen er en flott tid for klubben vår, og utformingen av New Jersey er en refleksjon av dette, spesielt jubileumsemblemet på brystet, noe som gjør oss stolte når vi setter på jerseys. "Velkommen til vår nettside katalog og kjøp et komplett utvalg av billige Liverpool Fotballdrakt barn for å støtte laget.

Liverpool 2017-18 Sesong Hjemmedrakt