Frankrike Paris Saint Germain PSG Club offisielt lanserte lagets 2017-18-sesong nye bortedrakt, hele gule New Jersey for å ros klubben og brasilianske fotball lange følelser, hylle de brasilianske spillerne som bidro til klubben. Velkommen til vår hjemmeside til Velg Fotballdrakter til barn, legg det sammen for å spille stadion.

Jerseyen har en elegant sporty V-krage med et rungende slagord "Ici C 'est Paris." Den nye skjortehylsen bruker avansert teknisk design, som viser to forskjellige teksturer før og etter, samtidig som du styrker konturene på skuldrene. Innsiden av mansjetten er vevd med "storhet" og "lidenskap" to ord, som representerer kjerneverdiene til klubben. Velkommen til vår hjemmeside for å kjøpe PSG Fotballdrakt barn, nyt vår raske frakt og lave priser!

Brystet i jerseyen, vevd fra den unike prosessen med geometri av strukturen, kan øke komforten og pusten, bunnen av det lille nettområdet gir også en ekstra kjølig følelse, brystet flatt sømløs silikon nettverksstruktur av merket for å redusere Friksjon forårsaket av brystet. Inspirert av klubbens historie og kultur, innførte kragen elegante røde, hvite, blå trefarger dekorative striper, ordet "Paris" er også integrert i stripene, roste byen "City of Light" rykte i byen. Vi kan lage en personlig PSG Fotballdrakt barn, opplevelsen av serviceteamet her når som helst for å gi deg den beste servicen, kom til vår hjemmeside opplevelse!

Paris Saint Germain PSG 2017-18 Sesong Bortedrakt

Se mer informasjon på:http://www.jacksfiske.com/Paris-Saint-Germain-PSG-2017-18-Sesong-Bortedrakt