I 2017, 2. runde i den russiske føderasjonen Cup-gruppekampen, trekker Chile 1-1 Tyskland. Dette er det 112. spillet som Sanchez har spilt på vegne av Chile, og kongen av landslaget med Bravo. Dette spillet, Sanchez for Lagets første rekord, med 38 mål utenfor den legendariske stjernen Marcelo-Salas, eksklusiv Chile-landslagsparkeren Wang trone. Velkommen til vår nettbutikk for å kjøpe Billige Fotballdrakter, skrive legender sammen.

Dette er det 38. målet som Sanchez scoret for Chiles landslag, som overgikk den legendariske stjernen Marcelo-Salas, som scoret 37 mål, for å dominere den chilenske nasjonallaget angriperen Wang. Så tidlig som i mars scoret Sanchez et mål i Chiles kamp mot Venezuela i verden, da han allerede lanserte Salas rekord. I dette spillet, i tillegg til et mål, hjelper Sanchez Paredes til å hjelpe Chile 3-1 nederlag Venezuela. Velkommen til vår hjemmeside for å velge Chile Fotballdrakt og nyt alle spennende øyeblikk.

Så lenge Sanchez er i kampen, er denne Chile ikke redd for noen rivaler. I to påfølgende år overtok sang-låret den tidligere europeiske mesteren Messi for å vinne Copa Americas beste spiller, uansett fysisk konfrontasjon, tape og kamp for å vise et betydelig nivå. Selv om finalen savnet den endelige straffen for skaden, påvirket han ikke ham som den beste spilleren i turneringen.Besøk vår fotball skjorter nettsted, vårt mål er enkelt å gi deg det beste valget av fotballprodukter på internett, og håper du liker shoppingopplevelsen din.