Theo Hernández, den første som representerte Real Madrid, ble intervjuet etter Manchester United-kampen, og Theo Hernández sa at "det var en glede å representere Real Madrid og skape straffer. Straffen hjalp laget til å utjevne poengsummen. Jeg føler at jeg Jeg spiller godt, og neste skritt er å jobbe hardt og fortsette å forbedre. "Velkommen til vår hjemmeside for å kjøpe Fotballdrakt barn, nyt vår raske frakt og lave priser!

Det første spillet skapte en straff og det var et godt lek, Theo Hernández sa: "Jeg er veldig fornøyd, også veldig stolt, jeg føler at jeg må fortsette å studere og i flere spill. Jeg har alltid kjent at Real Madrid Er en helt annen tilstand for meg, og alt jeg kan gjøre er å fortsette å jobbe og gjøre fremgang. "Velkommen til vårt Mall å velge Real Madrid drakt barn, la oss gå ut for å heie på Real Madrid!

I spillet hjalp Special Olympics Real Madrid med å skape en straff, og snakket om denne straffen, sa Theo Hernández: "Alt er veldig fort, da sendte Kovacic meg et dypt område av direkte, jeg rushed inn i det begrensede området for å jage ballen, Og så satte den andre forsvareren meg ned, så straffen. " Real Madrids taktiske system har gjort alle aktive, Manchester United har spilt mer, men jeg tror Real Madrid har gjort en god jobb, og så vil vi fortsette å jobbe hardt. "Velkommen til Jacksfiske.com å kjøpe Real Madrid fotballskjorte, satte på Det kan danne en ugjennomtrengelig kraft og slå ned alle vanskeligheter.