Premier League Tottenham Hotspur Club 1. juli utgav lagets nye hjemmedrakt for 2017-18 sesongen. Star Harry Kane, Dele Alli, Eric Dier, Toby Alderweireld og Hugo Lloris vil alle ha på seg nye jerseys til innenlandske og europeiske konkurranser. Den klassiske hvite trøyen har lenge vært synonymt med Tottenham Hotspur, og lagets nye hjemmedrakt fortsetter å være en hvit Og skarp stil, selv om den nyeste teknologien er innført, men fortsatt representerer den reneste Tottenham Hotspur. Velkommen til vårt nettsted for å kjøpe Billige Fotballdrakter og nyt vår raske frakt og lave priser!

På jerseyens bryst øker den geometriske strukturen vevet fra en unik prosess komfort og pusteevne, og det lille nettområdet på bunnen gir ekstra kjølige opplevelser. Når spilleren er i bevegelse, gir marinblå båndet på siden av jerseyen stor luftgjennomtrengelighet og blinker også den hvite designen på bunnen. Velkommen til vårt utvalg av kjøpesenter Tottenham Hotspur Fotballdrakt 2017/18, la oss lidenskapen surging, gå ut for tanking rope!

Inspirert av klubbens historie og kultur, introduserer kragen marinblå og hvite trimestriper, og klubbens kallenavn "Spurs" er også integrert i stripene. Den nye skjortehylsen er designet med den nyeste teknologien, og presenterer to distinkte teksturer og forsterker konturene på skuldrene. Innsiden av mansjetten er vevd med "2017" og "2018" to siffer, og alltid husker lagets spesielle sesong på Wembley. Vi kan tilby tilpasset produksjon av Tottenham Hotspur Fotballdrakt 2017/18, erfarne service team til enhver tid for å gi deg den beste servicen, kom til vår hjemmeside opplevelse!

Tottenham Hotspur 2017-18 Sesong Hjemmedrakt