I første etappe av den spanske Super Cup, er Barcelona bundet til å kaste en skygge over den nye sesongen etter å ha mistet Real Madrid på Camp Nou. Barcelona-fans synes ikke å være fornøyd, til tross for at Barcelona har signert Paulinho og gjør sitt beste for å bringe inn Coutinho og Dembélé. Nå på sosiale nettsider har Barca-fansen gjort en rekke kommentarer, med bare ett tema, som er å spørre Barca-formannen Bartomeu og hans ledelse om å trekke seg. Velkommen til vårt online-kjøpesentre for å kjøpe Billige Fotballdrakter for å gi teamet størst støtte.

Samtidig øker Barcelonas øverste opposisjon til innsats for å flytte Bartomeu fra presidentskapet. Den tidligere Barcelonas presidentkandidat Benedito kunngjorde at han formelt vil lansere en impeachmentkampanje mot Barcelonas president Bartomeu 1. september. I samsvar med Barcelonaklubbens regler, for å starte en impeachment-stemme for klubbens president, er det nødvendig med en 16.000 medlems underskrift først, og Benedito Har samlet inn signaturer siden forrige måned. Barcelona fotballag har spredt seg til hvert hjørne av verden for å støtte laget ved å kjøpe høy kvalitet, Billige Barcelona Drakter.

Barcelonas ledelse har mistet støtten til fansen i Neymars avgang, de klarte ikke å beholde den brasilianske stjernen. Neymar tok slutt til Paris, noe som gjorde at Barcelonas MSN-kombinasjon ble oppløst. I den nåværende situasjonen, vil Barcelona sannsynligvis ha en turbulent periode, Bartomeus gode dager bør være slutten, for å fortsette å vinne støtte fra medlemmer og fans, det er veldig vanskelig, nå er hans hovedmål å hjelpe Barcelona så snart som mulig Mulig å signere Coutinho og Dembélé. Den beste fotballdrakter butikk, det er fortrinnspriser, raske logistikk kanaler og perfekt ettersalgsservice.