Ifølge rapporter sa det franske laget Gangang bakover Ikoko i et intervju: "I Twitter spurte mange folk om at Neymar sparket, denne utsagnet er overalt. Jeg vil ikke gjøre det, jeg vil sette alt. Hold deg innenfor fotball og Jeg vil spille veldig aggressiv, men jeg vil ikke gå for å skade Neymar. "Kjøp Billige Fotballdrakter for å støtte denne flotte spilleren.

"Det kommer til å være første gang i min karriere å spille mot en verdensklasse spiller," sa Ikoko. "Hvis Neymar ikke er på, blir jeg skuffet over alle fans av Gangang-fansen." Neymar er en spiller jeg virkelig liker, han spilte i Barcelona, ​​jeg var bekymret for ham, han er annerledes, kan være ekstraordinær, kan provosere motstandere, på innsiden av utsiden vil gå, kan sies å være allmektig. "Vårt kjøpesenter kan bestille Neymar Drakter for å få deg til å se mest spesiell ut til fansen.

I Frankrike, fans og media på Neymar iscenesatt det første showet av håp er så sterkt at deres motstandere har blitt nyhetsfolk. Men nå fordi Neymars overføring av likviderte skader faktisk ikke har kommet, utsatte Barcelona overføringen av Neymars tillatelse til å overføre, derfor er Neymar vanskelig å få tak i Gangangs kamp.Den beste fotballdrakter butikk å gi deg en annen shoppingopplevelse, kom med oss.

Franske generaler: fans kaller meg sparket Neymar