Bianconeri har vunnet Serie A de siste seks årene i sesongen, og i Champions League er det også ganske vakkert, to ganger på tre år for å komme inn i finalen. Selv om laget er veldig sterkt, har lagets midtfeltstyrke noe skutt. Khedira Og Marchisio blir eldre, og Lemina blir solgt denne sommeren, og laget mistet tittelen i den italienske Super Bowl, og laget trengte en topp midtbanespillere for å gjøre opp laget. Ekspertert service team til enhver tid for å gi deg den Beste service, kom til vår hjemmeside for å oppleve kjøp av Billige Fotballdrakter!

Juventus har ifølge italienske pressemeldinger allerede fullført Germain-lagets midtbanespiller General Matuidi, for å få Paris midtbanespiller, vil Juventus komme opp med 20 millioner euro, hvorav 15 millioner euro for fast overføringsavgift og 5 millioner euro er Flytende bonusvilkår. Samtidig vil Juve også gi Matuidi en årlig lønn på 4 millioner euro en tre års kontrakt. Vår butikk kan tilpasse Juventus Drakter 2017/18, bestille din favorittsjersey, hilse på den nye sesongen!

Germain midtbanespiller Matuidi ankom i Torino 16. ettermiddag og vil formelt bli med i Serie A Juventus-laget etter medisinsk undersøkelse. Juventus postet en video av Matuidis ankomst til Turin flyplass i sosiale medier, og franskmannen hadde en hatt med en Juventus-logo ut av flyplassen. Matuidi er god til å forsvare seg og er en typisk B2B-spiller.Den beste fotballdrakter butikk og vårt mål er enkelt å gi deg det beste valget av fotballprodukter på internett og håper du liker shoppingopplevelsen din.