Den tredje runden i Barclays Premier League 2017/2018 sesongen, Liverpool og Arsenal har avsluttet, og et gjensidig skadelig spill spådd før kampen er blitt ensidig, er Liverpools momentum som en regnbue, en bølge av offensiv, Arsenal er i trance Og et dilemma. Med Firmino, Mane, Salah og Sturridge scoring har Liverpool vist sin styrke i den nye Trident-kombinasjonen, og gir sine supportere 4 mål hjemme. Hvis du vil støtte Liverpool, kan du besøke vår nettside for å finne den nyeste Fotballdrakt barn.

Faktisk, i de første par sesongens lek, spilte Liverpool ikke godt, de to Champions League-kvalifiserende spillene har innrømmet ballen, lagets absolutte kjerne Coutinho savnet alle spillene så langt denne sesongen på grunn av bevegelsen, Arnold, Lallana Og Clyne er ikke i stand til å matche skaden. I dette tilfellet valgte Klopp å la Center Firmino posisjon så langt som mulig tilbake, ta opp mer organisasjonsangrep ansvar, supplert med Mane rask gjennombrudd og Salah av ballen kjører, for å gjøre opp for virkningen av Coutinho fravær, mens i midtbanen Posisjon, kaptein Henderson også ofte aktivt videresende for å bruke hans fotverk for å organisere forsendelsen. Hvis Liverpools mål endrer måten du føler om dette laget og blir forelsket i spillestilen, kom til vår hjemmeside og kjøp Liverpool drakt barn forelsket i denne løp.

Klopp sa etter kampen: "Denne gruppen av spillere er under press for å gjøre noe spesielt, de gjør det veldig bra." Vi slått ned Arsenals angripende plass og spillerne våre var modige da de prøvde å angripe i liten plass. Forsvaret til teamet vårt har blitt snakket om så mange ganger at dette 0 er veldig viktig. Resultatet er en refleksjon av feltets ytelse. Liverpool har vist det beste i kampen, sparker ut fart og styrke. Det er enda viktigere at Liverpools spillere er like aggressive som de forsvarer, og Liverpools leder Clope er også glad. Kjøp billige fotballdrakter for å oppleve spenningen til spill.