Ifølge spanske mediekilder har Messi ikke signert den nye kontrakten, hovedårsaken er også å se klubbens planer, han vil gjerne se den nye sesongholdet. Når alt kommer til alt, etter å ha mistet Neymar, har Barca sin samlede styrke åpenbart gått. Og Barcelonas underskrifter i overføringsmarkedet i sommer går ikke bra. Så i dette tilfellet, for Messi, er det sannsynlig å forlate Barcelona for neste sommer i jakten på flere æreserier. På Fotballdrakt barn, husk første gang på banen av følelsen av å løpe, livet vil forandre på grunn av Dette øyeblikket.

En tidligere Barcelona-presidentkandidat Benedito sa: "Messi er den viktigste aktøren i Barcelona, ​​og alle lagene vil Messi, og han har ennå ikke signert en kontrakt, situasjonen er alarmerende. Situasjonen kan være verre enn Neymar forlater. Fordi Messi er nåværende kontrakt Utløper neste 30. juni, men fra 1. januar neste år vil Messi være ledig til å forhandle med andre lag. Med andre ord er det verste fall at Messi vil forlate den frie overføringen neste sommer, når Barcelona vil ende opp med en Shing-situasjon . "Det er spesielt for Messi å ha på seg denne jerseyen. Han synes det er et vakkert ansvar å kjempe i denne trøyen, spesielt på et sted hvor fotball er gal og folk ser på spillerne beveger seg.Messi drakt barn La drømmen begynne fra dette øyeblikket.

Det skal bemerkes at etter at den utgående Lionel Messi ennå ikke har signert en kontrakt med Barcelona, ​​var det også nyheter om Manchester Citys planer om å introdusere Messi. På tidspunktet for intervjuet innså Manchester City-trener Guardiola at hvis noen var villig Å betale for Messi, ville de betale 300 millioner. Manchester City sjef sa også at det ville være en veldig tung avtale denne sommeren. Mika er ikke en superstjerne, han vil bare spille bedre. Så vær så snill, ikke tro at Messi kan gjøre et mirakel, men må tro at Messi ikke er redd for vanskeligheter, fryktløs motgang. Kjøp Kjøp billige fotballdrakter støtte Messi på vei for å gå lenger.