Paris betalte 222 millioner euro i likvidert erstatning for Neymar, og Neymar ble offisielt avduket på den nye klubben. Faren har imidlertid ennå ikke mottatt et overføringsbevis fra den spanske fotballforeningen, først etter at sertifikatet er mottatt, Neymar og Paris-kontraktene er offisielt bekreftet, spillerne er kvalifisert til å spille i spillet. Guys, vårt nettsted har Billige Fotballdrakter som definitivt vil møte dine shoppingbehov.

FA-ligaen har allerede begynt, Neymar, men fordi overføringen viste seg å ikke kunne registreres for å delta i konkurransen, er dette et tap for de franske innflytelse, ikke bare Paris Club er bekymret, forventer den franske fotballliga også Den brasilianske konge tidlig for å kunne delta. "Vi har sendt den spanske fotballforeningen et overføringsbevis i torsdagen, og de har sju dager til å takle det," sa Didier-Quirotte, daglig leder for den franske fotballageren. Hvis du ikke har mottatt det om syv dager, vil vi få FIFA involvert. "For fans i Paris er det en stolthet å ha Neymar's jersey nå. Vår nettside har Billige Neymar Drakter.

Franske medier sa at hvis den spanske fotballforbundet ikke skrev ut Neymar-overføringsbeviset, representerer han det første showet i Paris blir utsatt til 20. august hjemme og Toulouse-spillet, fordi FIFA trenger 8 dager for å håndtere lisensen, det vil si , Den siste 18. august for å fullføre registreringen.Den beste fotballdrakter butikk kan gi deg lav pris, høy kvalitet service.

Neymar kan være fraværende fra andre runde av FA