Zlatan er et skritt nærmere gjenoppretting fra skade, og Zlatan har bodd på Old Trafford for rehab siden sist sesongens kneskaderoperasjon i Europa League. Zlatan i sin sosiale konto laster opp en kort video bare 20 sekunder, i videoen tar taekwondo-mester Zlatan første høyre fot sidelengs til sandbagene, og deretter en vakker sving, venstre fot igjen sparker sandbag, handlingen er ren, dominerende full. Deretter skrev Zlatan nedenfor: "Hvilket kne (er skadet)?" Dette betyr at Zlatan-rehabiliteringsarbeidet er nesten fullført, og et skritt nærmere Manchester United-opplæringen. Zlatans innsats for å få flere barn til å elske sporten, kjøpe Fotballdrakt barnog sette på den for å la barna nyte fotballens kuliss.

Det er verdt å nevne, Zlatan-lagkamerat Bailly basket seg også i en avdeling i garderoben og Zlatan Interactive video, sparket han baksiden av Yi-klut bak en fot, og skyndte seg fort, men løp fort, estimert å være Zlatan-beat . Bailly skrev også: "Jeg håper du er klar til å returnere, Zlatan, jeg venter på deg." Teammedlemmer tydeligvis hinting ved retur av Zlatan. Forventer du at Zlatan kommer tilbake som en modell for barn å lære? Zlatan drakt barn har blitt oppdatert på vår nettside og vi gleder oss til inkluderingen i garderoben din.

I fjor var Zlatan sitt bidrag tydelig, scoring 17 av Premier League-målene, og i år har Manchester United Lukaku, men da sesongen utfolder seg på mange fronter, er Mourinho håper at det vil være rikelig med dybde på frontlinjen. Med Zlatan i The locker room-stil, de unge spillerne er også en inspirasjon og en drive.News fra media sa: Manchester United vil signere en ny kontrakt med Zlatan, han vil bli i laget, den raskeste denne uken kan fullføres.Kjøp billige fotballdrakter og tilpasse sine egne Zlatan.