11. september Italia Inter Milan klubb lanserte laget 2017-18 sesong helt nytt Tredjedrakt. For første gang i historien bruker designen av Tredjedrakt toppmoderne innovasjonsteknologi, med blendende tordenblå kamouflage striper med fascinerende lyse gule detaljer, som gir utsøkt moderne skjønnhet. New Jersey bruker et nytt høyytelsesgarn, noe som gjør svette mer enn 20% så raskt som det pleide, og en 25% økning i tørkehastigheten. Bruken av nyskapende teknologi Billige fotballdrakter har vært på våre hyller, men også jerseys og shorts, den nye vevingen vil være en enkelt dobbeltsidig strikking kombinert for å forbedre permeabiliteten, fleksibiliteten og komforten.

Jerseyen har en moderne rund hals som er vevd av en spesiell håndverk av kamuflasjonsmønstre i hele kroppen (inkludert shorts), forbedrer komfort og pusteevne, gir ekstra kjølige opplevelser, og en sømløs, flatt kistret silikon stoffskilt reduserer friksjonen forårsaket ved brystet. De lyse gule stripene i skulderen på jerseyen har små runde porer, og den store "Inter" under ryggen understreker stoltheten til klubben. Når spilleren er i bevegelse, gir stroppene på siden av jerseyen og shortsen stor luftgjennomtrengelighet samtidig som den blinker den lyse gule designen på bunnen. Thunder Blue Football sokker foran innlagt lyse gule "Inter" ord. Sett på den mest avanserte Inter Milan Tredjedrakt, konsekvent støtte den.

Velkommen til Den beste fotballdrakter butikken for å kjøpe det bredeste spekteret av fotball skjorter. Jerseys er designet for å holde miljøvern i utgangspunktet, og lage jerseys med resirkulert polyester, samtidig som de sikrer at jerseys har uovertruffen ytelsesfordeler og mindre innvirkning på miljøet. Hvert sett - inkludert topper, shorts og sokker - er laget av resirkulert plast, som kommer fra resirkulerbare plastflasker som produserer gode garn for å danne hovedtrinnet i jerseyen ved å forringe materialene. Et gjennomsnitt på 16 resirkulerte plastflasker ble brukt for hvert sett.