Juventus bekreftet de Sciglios skader på den offisielle nettsiden og bekreftet at det var noen skader på De Sciglios tibia og fibula ledd. Selv om Juventus ikke bekreftet De Sciglios suspensjon, vil De Sciglio ifølge de siste rapportene fra italiensk media midlertidig suspendere spillet i omtrent en måned. I sommer kom De Sciglio til Juventus for 12 millioner euro, og etter å ha kommet til laget, utpekte treneren Allegri De Sciglio viktige posisjoner. Dessverre ble De Sciglio skadet i den 41. minutt i kampen mot Barcelona i Champions League-kampen i forrige uke. Fra små trening trofaste fans, fra kjøp av Fotballdrakt Barn begynte.

Etter skaden har Juventus sjekket og vurdert De Sciglios skade og funnet ut at det er noen skader på tibia og fibula leddene til De Sciglio. Som svar skrev Juventus på sin offisielle nettside: "For en stund vil De Sciglio gjennomgå en medisinsk undersøkelse, og teamet følger nøye endringene i hans skader og undersøker mulige komplikasjoner." Kjøp Juventus Fotballdrakt Barn ber De sciglio skade så snart som mulig utvinning, kan teamet tide over vanskelighetene.

For De Sciglios skade skyldes italiensk media De Sciglio kunne ha blitt skadet i omtrent en måned. På en måned kan De Sciglio savne Juves 6 kamper, inkludert fire Serie A og to Champions League-spill. Dette er dårlige nyheter for Juve, selv om Serie A Juventus kan få Lichsteinach til å spille tilbake, men Lichsteinach har ikke meldt seg til Champions League-kampen, og Juventus vil savne store spillere i de neste to Champions League-spillene på Right-back. Klikk på vår hjemmeside for å få Fotballdrakt Barn og ha flere overraskelser som venter på deg.