Ser tilbake i fjor, spilte Pogba midt på midtbanen, men han var foran en dobbel whammy av motstående forsvarere, hans kropp er god, foten av teknologien, evnen til å beskytte ballen er veldig bra, men kan ikke tåle annen person. På den andre siden av den fremre Pogba klebrig ballen, handling av manglene ved den åpenbare eksponeringen, vil han gjerne spille stillingen til den frie mannen, men han spilte veldig dårlig, noen begynte å stille spørsmål om han ikke er nivå. alle vet at Pogba er under mye press på grunn av den høye prisen overføringsavgiften og behovet for å tilpasse seg Premiership og det nye laget og den nye treneren, trenger han tid. Fotballdrakt barn følger barnets vekst.

I den konstante spørsmålstiden kan Pogba bare motstå presset, tilpasse seg og kontinuerlig justere sin egen sparkemetode. For hver Manchester United-fan å se, når Pogba på banen, har Manchester United evne til å bære ballen økt og United midtbanespillerens grep har økt betydelig. Når Pogba i fronten for å få muligheten, med personlig evne stjeler eller vakter ballen suksess, skapt skapt muligheten. På grunn av sin aksefordel, spiller han utmerket passerende evne. Pogba drakt barn oppfordret små fans til å jobbe så hardt som han gjorde.

Denne sommerenes overføringsvindu, den nye sesongen Manchester United kjøpte Lukaku, har fart, griper muligheten til å være god, kan bruke Pogba til å skape mulighet foran, kjøper Matic, lar Pogba frie, full spille Pogba evne. 2017/2018 sesongen er offisielt åpnet, og i løpet av august har Pogba sin prestasjon på Manchester United vært lovverdig. Manchester United scoret tre fortløpende seire, scoret 10 mål og 0 kast, Pogba spilte tre kamper, bidro 2 mål, 1 assisterer, og ble kåret til Manchester Uniteds beste spiller i august. Fotballdrakter 17/18 har allerede begynt å selge og kan være oppmerksom på våre kampanjer.

Kjøp Pogba drakt barn høre på historien sin