I presidentkassen på Bernabeu stadion ble F1s kjente sjåfør, to F1-verdensmester Fernando Alonso, offisielt tildelt Honorary member Royal Madrid, og Real Madrid-presidenten Florentino ga ham en Real Madrid 1. jersey og et æresmedlemskapskort.Fotballdrakt barn la drømmen om barndommen gå i oppfyllelse i fremtiden.

Ved seremonien roste Florentino Fernando Alonso: "Klubben takket alle fans og medlemmer, Alonso er anerkjent som en av de største aktørene i spansk historie, han hadde oppnådd de resultatene som spansken ikke tidligere hadde oppnådd, han er verdensmester Alonso er uten tvil Alonso sin utmerkede bildambassadør, generalforsamlingen enstemmig enige om å gi æresmedlemmer til Alonso. Alonso startet sin karriere i en alder av 19 år, vant to VM-VM og tre løpere, og han skapte mye av poster som bringer den spanske merkevaren til resten av verden. Han er lidenskapelig om Real Madrid, og vi vet hva denne skjorten og merket betyr for Fernando Alonso. "Real Madrid drakt barn venter på Bernabeu at et snev av hvitt, fryktløst ikke forlater .

"Mange takk for formannen og Real Madrid-klubben," sa Alonso. Dette er en veldig minneverdig dag på dette stadionet jeg elsker. Uansett hvor langt jeg reiser, vil jeg ikke savne Real Madrid-nyheter og ikke savne lykken som Real Madrid har brakt oss. Jeg så den virkelige femørn vokse opp, det vil si da blitt forelsket i klubben. Mange ganger spør folk meg hvorfor jeg er en Real Madrid-fan. Jeg har aldri hatt et klart svar, jeg var en Real Madrid-fan fordi Real Madrid valgte meg å være sin fan, som tusenvis av Real Madrid-fans. Vi ble født for å være fans av denne flotte klubben. Jeg føler meg ærefull og stolt over å være æresmedlem. Kom igjen, Madrid! "Klubben er klar til å elske elskere i mange år.Kjøp billige fotballdrakterbli Real Madrid-supporter!