PSG i FA League denne sesongen, de fire ligaene ned, laget scoret en seier, scoret 12 mål, opprettholde 0 tapte ballen. Denne sommeren har kostet PSG 220 millioner euro for innføring av Neymar, men for PSG å kunne gjøre en forskjell i FA og Champions League denne sesongen, vil de fortsette å styrke sine signeringer i overføringsmarkedet. Det er derfor PSG planlegger å bringe inn Monaco's talentfulle spiller Mbappé. Guys, buy Fotballdrakt barn ha flere overraskelser venter på deg.

I fjor var Monaco i stand til å vinne FA League-tittelen i ligaen og vinne de fire beste i Champions League. Faktisk, og Mbappes utmerkede lek har et godt forhold, derfor mbappé denne sommeren med et stort antall gigantiske klubbens oppmerksomhet. Mbappé har vært i fokus for mange klubber denne sommeren. Men fordi Monaco klubbens pris er for høy, så la også andre klubber gi opp ideen om å kjøpe Mbappé, nå bare forlot PSG til ham eller besettelse. Håper å signere Mbappé før overføringsmarkedet lukker denne sommeren. Lag et sett med PSG drakt barn som forventes å bli med talentspilleren.

Ifølge franske pressemeldinger har Mbappé i Claire Fontaine gjennomført en medisinsk undersøkelse, han vil bli lånt for å bli med i PSG, kontrakten inneholder en buyout-vilkår på 180 millioner euro. Denne uken må Mbappé representere Frankrike for turneringen, mens PSGs leder Emery presser på for en overføring. PSG-spiller Rabiot sa i et intervju: "Mbappé fortalte meg at han offisielt vil bli med i PSG i tirsdag, noe som er god nyheter for klubben." Vårt nettsted har et bredt spekter av voksen og barn fotball skjorter, Kjøp billige fotballdrakter Nyt glede av seier.