I Champions League, feirer Paris 5-0 Celtics, i Celtics-kampen, ga Neymar utmerkede data, fullførte han 3 skudd, 1 skudd i midten, scoret 1 mål og 1 assisterer, han fullførte også 95 kontakt og 7 ganger utenfor mennesket, WhoScored nettside Etter at spillet har gitt ham en poengsum på 9,4 poeng, er det høyeste publikum. For Neymar spilte han et høyt konkurransenivå, og etter å ha blitt med i Paris, er hans hvert spill så høyt, eller for den gjennomsnittlige stjernens høye konkurranse er det bare Neymar-nivået på spill.Fotballdrakt barn gir deg et bra spill på banen som Neymar.

Den nye sesongen representerer Paris i 5 kamper, og Neymar overlevert 5 mål og 5 assists, skaper 10 mål, gjennomsnittlig 2 mål per kamp, ​​dette er superstjernens spill, og Lionel Messi og Ronaldo har ingen Neymar status i sesongen. Mika har har vært i fullblod siden begynnelsen av sesongen, scoring 5 mål i de 3 spillene i La Liga, Champions League 1 matcher 2 mål, pluss 4 spill 7 mål, gjennomsnittlig 1,75 baller per kamp. Ronaldo var ikke i La Liga på grunn av suspensjonen, Champions League er i ferd med å debutere, og i West Super Cup og European Super Cup to kamper, scoret Ronaldo 1 mål, for å få tak i Neymar er faktisk veldig vanskelig. Kjøp Neymar drakt barn støtte Neymar fremtiden vinn Golden Globe Award.

Etter å ha blitt med i Paris, ble den brasilianske stjernen i den offensive slutten av det perfekte svaret åpnet Golden Ball-modusen, ifølge hans spill, er virkningen av Golden Globes bare et spørsmål om tid, han forventes å overgå Messi og Ronaldo to store fotballgiganter. Selv om Neymar ikke vil få en 2017-årig Golden Globe-pris, fordi Ronalds kollektive ære og personopplysninger er bedre enn han er, men hvis det kan fortsette å spille på denne måten, vil brasilianere trolig vinne Golden Globes i 2018, fordi han har åpnet Golden Ball-modellen, den brasilianske er ustoppelig.Fotballdrakter 17/18, venter på ditt besøk for å kjøpe.

Neymar åpner Golden Ball-modus