16. runde av 2018 russiske VM-kvalifiseringen i Sør-Amerika ble hardt anfekt på Roberto Melendez Stadium, Brasils vekkutfordring til Colombia. Neymar og Columbia har mange problemer, fra 2014 World Cup, 2015 Copa America til OL 2016, hver mot Colombia, er Neymar enten skadet eller konflikt med motstanderen. Den motstandernes grove følelser kan alltid inspirere Neymars moral, bort fra utfordringen fra Columbia, Neymar et pass, et mål.Fotballdrakt barn lar deg se den virkelige styrken på banen.

Neymar skutt ikke bare, men leverer også assisterer på kritiske øyeblikk, før slutten av første halvår, har Paris-anfalleren smidig brukt hælen til å passere linjen, hjelper William å score mål i volley. Chelsea-vingen sa etter kampen: "Jeg tror det er det vakreste målet jeg har scoret for det brasilianske landslaget. Jeg var heldig nok til å finne den rette skytespillet og sparke ballen i mål. "Kjøp Neymar drakt barn gjør sitt ytterste for å fullføre fotballmålet, selv om det er dømt ikke lett.

Neymar deltok i 13 mål, scoret 6 mål og hadde 7 assists. Siden Tiffany fungerte som Brasiliens trener sendte Neymar den 7. assists, toppen av laget. To ganger i forberedelsene til den nåværende verden mot Colombia, Brasil scoret 3 mål, Neymar et mål og to pass scoret 3 mål, og to hjelper helt annerledes, hjemme med et hjørne for å gi Miranda assists, denne tjenesten er mobil krigføring vakker hæl assists.Kjøp billige fotballdrakter, høy kvalitet, lav pris, kommer til å oppleve det.

Neymar hjelper verdensbølge