Arsenal slo Doncaster på 1-0 i tredje runde Carling Cup, med Arsenal midtbanespiller Wilshere som spilte i 90 minutter. Dette er 1093 dager etter at han spilte for Arsenal i 90 minutter, og også han 493 dagers intervall, som igjen dukket opp i lagets lineup.Wilshere var en favoritt spiller for Arsenal fans og han har sluttet seg til Arsenal Youth treningsleir siden han var 9 år gammel. Med ekstraordinært talent, med ekstraordinært talent, fullførte Wilshere sin første lag debut i en alder av 16 og 256 dager. For å bli den yngste spilleren i Arsenals historie. Det er ikke bare en sport, det er en kunst. Sett på Fotballdrakt Barn la oss bruke mosjon for å styrke kroppen, fortolkningskunstens liv.

Da fortsatte Wilshere å utvikle seg, bli sett på som fremtidens leder av Arsenal og midt på midtbanen. Tilhengerne ga til og med ham kallenavnet "Prince of Arsenal". Men midtbanespilleren ble senere plaget av skader, og siden 2011 har anklen hans blitt gjentatt skadet og hindret hans vekst. Samtidig er mange av jobbene utenfor Wilshere også utsatt for media, for eksempel: røyking, berusethet og så videre. For å få spilletid, velger Wilshere å leie AFC Bournemouth, mange erfarne alvorlige skader gjør også midtbanespilleren begynt å vurdere karriereendring, passering og organisasjonsutvikling. Wearing Arsenal Fotballdrakt Barn la oss sammen på banen for å svinge ungdom, jage våre drømmer.

Wilshere kom tilbake til Arsenal denne sommeren og hans kontrakt med klubben var bare det siste året, og han trengte tydeligvis å bevise sin fremgang. Wenger er villig til å legge for mye press på spillerens avkastning. "Jeg vil bare at Wilshere skal spille 90 minutter på banen, og jeg synes det er et ideelt spill for Wilshere å samle tillit og kondisjon. Vi ser hvordan Wilshere reagerer etter kampen, og han er vanligvis fint etter kampen. Jeg tror du må se på spillet annerledes, og Carling Cup er ikke så sterk som Premier League. Men det er viktig å få Wilshere til å komme seg gradvis. "Spilt ut av profesjonelle, spiller ut av moroa. Mer informasjon er på vår hjemmeside.