I VM i 1998 ble Tyskland feilet av Kroatia 3: 0 i 1/4-finalen. Den tyske pressen kommenterte at "Vi har utmattet alle ressurser." De tyske spillerne var de eldste i gjennomsnitt i den VM. I European Cup to år senere var de tyske spillerne, for gamle, ikke kvalifisert for gruppekampen. Juni 2000 Rotterdam tysk lag mistet 0: 3 til Portugal, den sørtyske avisen kalt 2000 European Cup "Big Bang in Rotterdam", og skaper en ny verden av tysk fotball, Billige fotballdrakter er også stadig i utvikling.
På den tiden har metabolismen Billige Tyskland Fotballdrakt for tregt, har regnet med de gamle spillerne av Matt, den unge spilleren kan ikke vokse opp. Suksessfeil har gjort at den tyske fotballforeningen føler seg fast bestemt på at de har utviklet en "talent-trening" program "som vil fokusere mer på trening av unge spillere og investere 20 millioner euro i året. For ikke å gå glipp av de potensielle aktørene i disse små klubber, har den tyske fotballforeningen lagt ut 261 treningssteder over hele landet, og sender dedikerte trenere til disse punktene hver uke, slik at amatørklubbspillere også kan delta i treningsøkter, og deretter trener trenerne opp talentfulle spillere. Tysk fotball trening systemet var veldig bra på den tiden, de forbedret, men bare ønsker å styrke ett skritt, la seg tilbake til toppen av staten.

Etter å ha sju eller åtte år med temperering, begynte den tyske fotballforbundets "Talent Training" -program å vise resultater, Tyskland U21, U19, U17 tre ungdomshold henholdsvis vunnet 2009 årene av sin egen alder European Youth Championships mester. Tysklands landslag i VM-konkurranselisten Muller, Neuer, Boateng, Hummels, Khedira, Ecuador, Gotze, Cross, Royce, Draxler og andre er "geni-trening". Programmets frukter. I 2006 opprettet den tyske fotballforeningen et høyere nivå av "elite fotballskole", i håp om å levere samme talent for tysk fotball, har Billige fotballdrakter butikk den mest komplette fotballskjorten, kommer til å oppleve en god shoppingtid.