Liverpool har hatt en dårlig start på sesongen, og Liverpool er nå rangert som nummer 7 i Premier League. Liverpools forsvar har blitt gjenstand for kritikk, og etter 7 runder har de mistet 12 mål i ligaen, med bare Crystal Palace og West Ham som mister mer enn Liverpool. Kevin Keegan, en berømt Reds stjerne, hjalp Liverpool med å vinne 3 ligatitler og en Champions League-tittel på 1970-tallet, og han mener at Klopp fortsatt er den ideelle personen til å lede Reds. Billige fotballdrakter gir deg sjansen til å være en superstjerne i feltet.
Ved en begivenhet sa Keegan: "Klopp er en god trener og han er egnet for Liverpool og Liverpool har ham." De har mistet mange baller, folk sier at Liverpool ligner den som jeg trente, men Liverpool-fans vil sette på Billige Liverpool Drakter for å se et lag som spiller en god fotball, og de vil at laget skal gå videre. Jeg tror Klopp er en veldig oppriktig person, du kan forstå hva han sa, han spiller aldri charader, snakker alltid sinnet. Hvis det ikke går bra, håper jeg Liverpool vil være tålmodig med Klopp fordi han er den rette personen til å trene laget. "

Kom til Billige fotballdrakter butikk for å lære om den siste fotballinformasjonen. Om Premier League-forsvaret sa Keegan: "Mange av Premier League-lagene har problemer med å forsvare seg, alle reglene er endret, mer egnet for skytespill, forsvareren er lett å få kortet." Som en forsvarer er spillet ikke lenger morsomt. Hvis en forsvarer tre ganger takler mislykket, kan han sendes ut av feltet, det er ikke overraskende at de forblir forsiktige i denne forbindelse. Jeg tror ikke Manchester City, Manchester United eller Chelsea klarer seg veldig bra, og det er ikke problemet med et Liverpool-lag. "