Med bare 10 runder i sesongen har Juve scoret 31 mål i den italienske fotball Serie A, og ble den første forresten 10 runder på 31 mål siden 1951-52 sesongen, Billige fotballdrakterer den beste prisen for å skape mirakler. Samtidig har Bianconeri 31 mål i de fem store ligaene etter Manchester Citys 32 mål, mer enn PSG (30 mål), Napoli (29 ball), Barcelona (26 ball) og så videre for å angripe den sterke omdømmelsen til team. Forsvaret er uten tvil grunnlaget for Juventus å fullføre Serie A seks mesterskap i Italia, men i Bonucci, Alves sommervindu begge forlater, og Allegri har vært Allegri, Buffon, Barzagli, Chiellini, Lichtsteiner og seks år i rad. vanskelig å opprettholde stabiliteten til linjen.

Kjøpe Juventus drakt gir deg mer imponerende prestasjoner. Juventus er fremdeles rask til å vise en sterk offensiv kraft, nesten 2 kamper, 7 Bianconeri-spillere har scoret mål, Khedira, Pjanic, Rugani i kampen med Udinese scoret, mens Bernardeschi, Dybala, Higuaín, Cuadrado i kampen mot Spahr scoret. Nesten 9 ganger å skyte, savnet Juventus ikke, alle omgjort til et mål. Det er verdt å understreke at Juventus 10 runder bare 110 å skyte, rangert som nummer 6 i den italienske fotball Serie A, 62 kort på mål også rangert 3, som er nok til å gjenspeile Juventus enestående for å skyte konverteringsfrekvensen. Etter 10 runder toppet Juventus Serie A med 31 mål.

I motsetning er Juves forsvar ikke så solid, mister 10 mål for de 10 første runene, et lag som har mistet fire i Serie A, Roma mister bare 5, og Inter og Napoli mister 7. Cuadrado innrømmer, "vi må fortsatt forbedre , etter å ha kommet inn i november, vår fysiske kondisjon, tilstanden er bedre, vil være i lovbrudd og forsvare to faser mer fremragende. " "Mer oppmerksomhet til lovbrudd, slik at Juventus scoret 31 mål i de første 10 rundene, den første i 65 siden ferdigstillelsen av dette mirakelet i Serie A-laget, og det siste laget til å gjøre dette er 1951-52 sesongen av Juventus ." Allegri's gamble fikk også belønninger, om ikke dibala i Atlanta, mistet Lazio to av straffesparkene, Juventus kan til og med vinne 10 fortløpende seire, og overgå Napoli i stallene. Billige fotballdrakter butikk har mange feriepromoteringer som venter på din tilstedeværelse.