Diego-Simone har utvilsomt oppnådd stor suksess i Atletico Madrid. I en alder av 47 år har han gått gjennom syv år på Atletico Madrid, den jernfistede lederen som har merket sitt merke på Atletico Madrid. Før coaching Colchoneros trente han også i Argentina og Italia. Men for sin tidligere coachingserfaring, hva Simone sa det meste var tiden i Catania, Billige fotballdrakter kan feire mindeverdige ting om gangen.

Kjøpe Atletico Madrid drakt takket Simone for sitt gode bidrag til laget og ga Atletico Madrid en høy prestasjon. Siden Argentinerne erstattet Manzano i desember 2011 til trener Colchoneros, har Atletico Madrids prestasjon fortsatt å forbedre, stabil og konkurransedyktig prestasjon har holdt dem i forkant av stallene. Siden Simone tok opp, har laget vært en sterk utfordrer for den spanske fotballkampens tittel hvert år. Faktisk vant Atletico Madrid Europa League og European Super Cup i forrige sesong da Simone tok stilling. 2008-09 sesongen, laget vant fjerdeplass i ligaen, dette er Colchoneros i Simone før du tar på kontoret i 10 år for å oppnå de beste resultatene. Før Simone tok på plass, hadde Atletico Madrid en sesong i ligaen, etter Valencia og Sevilla, rangert femte i ligaen, 38 poeng mot mesterene Barcelona, ​​bare 15 poeng foran nedrykksonen.

Etter at Simone tok seg til, slo laget, som et nytt ansikt, monopolet til Real Madrid og Barcelona i ligaen, og i 2014 vant de ligatitel, og på bare tre år førte Simone Atletico Madrid til å dominere. Den argentinske, kallenavnet "Cholo", vant 10. kongens Cup i lagets historie, og vant Europa League og European Super Bowl. I sesongen 2013-14 brøt laget inn i Champions League-finalen, men tittelen til ligaen var uten tvil den største ære for året. Tross alt var det ikke en situasjon å vinne ligatittelen, og det var ikke lett for Atletico å fortsette å konkurrere med Barcelona og Real Madrid i 38-reincarnation-ligaen, men Simone gjorde det, og han vant den ultimate seieren. Mer salgsfremmende aktiviteter i Billige fotballdrakter butikk, ser frem til kundene.