Paris Saint-germain denne sommeren til tross for introduksjonen av Neymar og Mbape to sterke hjelp, mens i den nye sesongen av konkurransene har en god start, men lagets toppledere synes misfornøyd med prestasjonen til den etablerte treneren Emery. Billige fotballdrakter en lang historie av laget, endringer i personell og planer for fremtidens retning av teamet. Franske medier rapporterte at Antero Henrique, sportsdirektør i Paris Saint-germain, allerede vurderte lagets neste leder.

Så lenge de riktige menneskene kan lede laget til det strålende øyeblikket, er fansen villige til å akseptere ham og kjøpe Billige PSG Drakter for å støtte det store laget for alltid. Ifølge britiske medier sitater fra franske medier, Paris Saint-germain overveier allerede Monaco trener Jardins som deres neste leder. Sist sesong førte Jardins den unge Monaco til Champions League, og hans treningsevne ble anerkjent over hele Europa. For 3 år siden kom Jardins inn i Monaco, og i sommer fornyte han kontrakten med laget i 3 år. Men Paris ønsker fortsatt å invitere ham til å trene laget.

Emery håper å overbevise laget om at han vil være i stand til å ta æren tilbake til Paris denne sesongen. I dag er den mest overbevisende Champions League, hvis Emery leder laget for å vinne Champions League-mesterens Big Ears Cup, vil hans ønske oppnås. Paris Saint-germain vant seks poeng i de to første rundene i Champions League denne sesongen, inkludert 3-0 mot de tradisjonelle gigantene Bayern München. I ligaen, etter 8 runder, vant de 22 poeng og toppet toppene. De siste fotballnyheter har blitt oppdatert, bekymret for Billige fotballdrakter butikk dynamiske, uventede overraskelser venter på din tilstedeværelse.