I en kort feiring av Argentina 3: 0 vant Ecuador spillet mindre enn en dags tid, men spent, men utmattet Messi kom tilbake til Barcelona. For at superstjernen skulle komme tilbake til Barcelona tidlig, var Barcelonas klubb på lån for en privat jetfly, og Messi kom fra Quito direkte tilbake til Barcelona, ​​og selvfølgelig kom en av Barcelonas andre internasjonale, Javier Mascherano, også tilbake fra en privat Bjarcelona-treneren Valverde håper spillerne vil komme tilbake til treningen så snart som mulig, og Billige fotballdrakter kan ringe for flere fans å fokusere på denne ukens Barcelona vs Atletico i Liga.

Spørsmålet om rotasjon er et videre tema i Barcelona, ​​som ikke er unngått i Valverde-tiden. Men lenge har folk ikke lenger spørsmål om tildeling av Messi for å spille. Vi vet alle at så lenge det er Messi i arenaen, vil Barcelona bli sterkere, Billige Barcelona Drakter har vært varmt, så alle aksepterte også den spesielle hvileveien Messi. Etter begynnelsen av den nye sesongen har Messi sin totale spilletid i Argentinas nasjonalitet og Barcelona nådd 1350 minutter. 990 minutter i Barcelona, ​​inkludert La Liga 630 minutter, Champions League og Spanish Super Cup 360 minutter, spilte det argentinske nasjonallaget 4 kamper, totalt 360 minutter. Det er verdt å nevne at dette ikke inkluderer tilleggstid for hvert spill.

Billige fotballdrakter butikk oppdaterer fotballnyheter hver dag. Spørsmålet er nå, etter begynnelsen av den nye sesongens sparker så voldsomt, at det vil påvirke Messi's ytelse i den avgjørende fasen av spillet? I 2014-15 sesongen, Enriques første sesong med Barcelona, Messi spilte de 10 første spillene, og Enrique ønsket å bli med Messi i rotasjonssystemet, men etter Barcelonas 0: 1 nederlag til Royal Society brøt problemet ut. Deretter bestemmer Messi sin tid til å spille, og Messi hjalp også Barcelona tittelen på den andre trekrone kongen i historien. Men nå er Messi 3 år eldre enn det, og hans kondisjon er nede. Argentina og Barcelonas kontinuerlige "squeeze" på Messi kan være en potensiell trussel mot deres opptreden i et kritisk øyeblikk. Messi vil ikke være i stand til å sikre Barcelonas seier eller garantere Barcelonas tittel, men som Guardiola sier, så lenge Messi er glad, vil laget være nær å vinne. Dette kan være hvorfor Valverde og Paulie har så langt ikke la Messi hvile.