I 4. runde i Champions League-kampen, slår Barcelona bort 0-0, trekker Hellas Olympiacos. På slutten av kampen uttrykte treneren Ernesto Valverde Tejedor sin oppfatning: "Vi savnet et mål i dette spillet." Gjennom hele spillet har Barcelona forsøkt å trenge inn i farlige områder på den andre siden, og faktisk har vi en viss fordel ved å kontrollere balltiden. Men Olympiacos forsvarslinje er veldig stramt, og de ser ut til å skape en trussel ved rask motangrep. Selvfølgelig gleder Olympiacos-fansen alltid på sitt elskede lag, som også hjelper hjemmet. "Hyllest til de store spillerne på banen, er Billige fotballdrakter den beste gaven.

"I kveld har alle likte entusiasmen til Olympiacos-fansen. Før kampen ønsket Barcelona å Biching og låse i laget foran kvalifiseringen. Dessverre fullførte vi ikke oppgaven. Selvfølgelig har vi i alle fall fortsatt en solidt skritt mot det oppgitte målet, selv om uavgjort ikke er det resultatet vi virkelig vil. Jeg kan forsikre deg om at hver spiller i Barcelona i dag har betalt dem alle. Årsaken til at Barcelona ikke klarte å vinne dette spillet var fordi forsvarernes prestasjoner var så gode at de dannet en organisk helhet i Olympiacos av spillernes overordnede lagstil. Siden første minuttet har Olympiacos spilt en meget høy standard og de har gjort en god jobb. "Kjøpe Barcelona drakt gir spillerne den mest entusiastiske støtten og tanking.

"Helt siden jeg trente Olympiacos, har jeg vært veldig glad i hjemmets atmosfære som dette laget fans har skapt, og det er synd at jeg står overfor dette som motstander," sa han. Jeg er veldig klar over betydningen av Champions League for Olympiacos fans fordi jeg har coachet laget som trener for mange ganger i turneringen. Kanskje vil de katalanske fansen bli overrasket av greskas entusiasme, som er så begeistret for fotballkampen. Denne følelsen er veldig spesiell og veldig bra. "Billige fotballdrakter butikk ønsker Barcelona suksess.