Da Argentina var i vanskeligheter i verdensforberedelsene, ga Dybala ord Messi et annet medieangrep. Dybala hevder å være sliter med Messi fordi de er begge 10-kjerne spark. Anmerkningen ble hyped opp av den argentinske media. Dybala sa: "Så snart jeg kom til den argentinske leiren, gikk jeg for å finne Lionel Messi, og jeg måtte forklare det for ham." Jeg hadde nettopp kalt sitt navn og han begynte å le fordi han visste hva jeg skulle si. Da skjønte jeg at det ikke var nødvendig å klargjøre noe, og det var ikke nødvendig å snakke om det. Messi smilte i omtrent 5-10 sekunder og fortalte meg da å være rolig og vi hadde det bra. "Dybala trodde at han faktisk ble holdt av media:" På den tiden spurte argentinsk tv meg 22 spørsmål, hvorav 18 var relatert til Lionel Messi. " På de andre 17 problemene, roser jeg Lionel Messi, jeg ser alltid Messi som et idol. Mine ord ble misforstått av media, noe som gjorde meg veldig skadet. Jeg skal gjøre alt i VM for å hjelpe Messi og Argentina.Draktsett fotball barn klar til å vente på VM.

Dybala sa: "Å bli Juventus er et viktig skritt for meg i karrieren, og jeg har oppnådd noen mål her." Jeg hadde en fantastisk tid i Torino. Da jeg var ute av huset, kjente fansen meg og hilste meg. Så låste jeg meg aldri i huset. Jeg vil våkne opp tidlig på en treningsdag og gå hjem rundt tre på ettermiddagen, og min familie og venner bor alle rundt huset mitt, så jeg lar dem gå så mye som mulig. "Billige Dybala Fotballdrakt Barn Følg Dybala livsstil for å nyte fotballkampen.

"World Cup? Jeg så på VM 2014-finalen med Palermo-lagkamerater. Jeg drømte om å være på scenen, og nå har jeg delt disse erfaringene med mine lagkamerater. Jeg må fortsette å jobbe hardt og gi alt for å hjelpe Messi og hele laget "Fansene trenger Higuaín, han er en flott spiller," sa Dybala da han snakket om lagkamerat Higuains mislykkede Argentina-liste. Han har jobbet veldig hardt og alltid gjør sitt beste. Det har alltid vært hans jakten på å tjene landet, og han trenger ikke å bevise noe.Higuaín fortjener et sete i landslaget. "Fotballdrakt Barn med navn, jubler for verdenscupen i 2018.