I den 6. foten av den franske fotballleken, prøvde Paris Saint-germain 2-0 Lyon å forsvare straffesparken fra Cavani, selv om Uruguays internasjonale angriper avviste den tidligere anmodningen. Etter spillet har "Rob straff" blitt fokus for europeisk medieoppmerksomhet, en rekke legende står ut for å uttrykke sine synspunkter og meninger, ryktene om "Neymar ber om Paris Saint-germain rydder Cavani" ryktet.Billige fotballdrakter ledet deg til å se på problemet objektivt.
I 11. runde av den franske fotballlegen, Paris Saint-germain, ble han 3-0-seier i Nice, etter at kapteinen Diego Silva, Paris Saint-Germain, slo fram: "Det nåværende Paris Saint Germain-skapet er veldig harmonisk, etter min mening , må lagets neste straff straffes av Neymar. Forholdet mellom Cavani og Neymar er bra, minst to av dem er i stand til å respektere hverandre. Faktisk vil hele laget se en slik situasjon. kan jobbe sammen kamp, ​​så Cavani og Neymar kan hjelpe hverandre, dette er det viktigste. "Rob straff" hendelsen har blitt en historie, og lederen har allerede løst alt. Neymar er faktisk en veldig god spiller, men ingen kan overstyre de generelle interessene til Paris Saint-germain Football Club. Kjøpe PSG drakt for lagets felles mål om kontinuerlig innsats. "

Etter at "Rob straff" -hendelsen ble avslørt, ble den brasilianske angriperen sagt: "De gjorde for mye av" historien ", de var alltid i fravær av bevis på situasjonen i skumluften ." Utgangspunktet for disse menneskene er tvilsomt, og de vil alltid forstyrre Paris Saint Germain's garderobeskap med noe som ikke engang eksisterer. "og Cavani sa:" Jeg og Neymar er veldig forskjellige mennesker, vår livsstil, se på spørsmålet om vinkelen er ikke det samme. Men på banen må vi jobbe sammen, fordi Paris Saint-germain er en stor familie fordi jeg og Neymar har et felles mål: å hjelpe laget til å oppnå suksess. "Billige fotballdrakter butikk forbereder et bredt spekter av jerseys for å skape en god atmosfære for laget.