Liverpool-gjest på Devil's Home Pishuan Stadium utfordrer Sevilla, de to øverste lagene i de to lagene, så spillet vil direkte påvirke gruppens tittel. Serbiens hjem har vært ubeseiret i 364 dager, sa Clope trygt før kampen: "Vi er ikke i Spania for å føle atmosfæren på stadion, vår oppgave er å la lagets fans ikke nyte spillet." Ikke bli svimmel med suksess, eller bli motløs av feil.Billige Fotballdrakter til Barn støtte på banen til kampen.

Ved slutten av første halvår hadde noen Sevilla-fans allerede gått, fordi Liverpool hadde 3 mål i åpningen 30 minutter og syntes å ha låst spillet og vant gruppens tittel. Faktisk i første omgang var de to lagene defensive, men Liverpool var bedre i å ta tak i muligheten enn Sevilla gjorde, og Firmino og Mane hjalp laget med å oppnå en 3-0-fordel. Men i andre omgang satte Sevilla seg hjemme for å starte en Jedi-kontring, spesielt i midtbanen, Reds nesten helt ute av kontroll, selv om Clope i 3-2-poeng da Emre-Jan An Mirna to midtbanespillere Titans prøvde å øker midtbanens hardhet, men de overveldet også motstandernes offensiv, Gianghe Henderson spiser også et gult kort.Billige Liverpool Fotballdrakt Barn å støtte laget i å vinne det neste spillet.

Men Liverpool mistet sin sjel i andre omgang og glemte å spille. I første omgang scoret Sevilla 3-10 med Liverpool, skutt 1-6, og ved slutten av kampen scoret de to lagene 11-13, 6-7, Sevilla scoret 8 i andre omgang og 5 poeng var scoret med 3 skudd, mens Liverpool bare fullførte en effektiv header, de to lagene hadde en annen ytelse i andre omgang. Selv etter Clope-spillet sa: "Vi stoppet spillet i andre omgang, vi har et ekte våpenspill, men vi gjorde ikke i andre omgang, spesielt etter det første målet." "Sevilla spillere hjertelig feirer, treneren Beriso hevet, hjemmevenner utstedt et roar tsunami-lignende gråte." I motsetning til det er det Clope ensom utseende, og de røde spillerne hjelper hjelpeløst hverandre. En ting som høres interessant er Fotballdrakt Barn med navn.