Britiske media nyheter, PSG synes å være en svært viktig ting, for å få den riktige lederen, et overføringsgebyr på £ 30 millioner! Det er rapportert at PSG vil at lederen skal være Manchester Uniteds leder Jose Mourinho. I sommer har PSG gjort noe for å sjokkere verdensfotball, betale 198 millioner pund fra Barcelona til Neymar, og gjøre den brasilianske stjernen en ny rekord i verdensfotball. Britiske medier ærlig, PSG de siste årene med kontinuerlig stor investering, for å dominere den europeiske fotballen, og Real Madrid, Barcelona og Bayern München og andre toppgiganter på samme nivå, dessverre har den franske fotbollsleden lokalt slått pengene så langt til tross for dominans av innenlandsfotball, men Champions League har ikke vunnet.Billige Fotballdrakter til Barn ledet tilskuerne gjennom alle de galne tingene.

Det er nødvendig å påpeke at PSGs styrke allerede kan sammenlignes med Supergigantene, om ikke sist sesong for å møte Nou Camp-miraklet, har Champions League-kamper beseiret Barcelona, ​​denne sesongen, PSG i Champions League-laget hjemme 3-0 seier over Bayern München, viser sterk styrke. Med Neymar og andre stjerner kom til PSG, men i PSG-visning er lagets eneste kortbrett treneren, så klubben vurderer å bytte Shuai. Den franske fotbollsleden, lokale nåværende manager Emery, var i sommer, og han ledet Sevilla for å vinne Europa Cup tre. Kom til den første sesongen av den franske fotballlegen, Emery uventet med PSG denne Big Mac, mistet fransk fotball ligatittel.Billige PSG Fotballdrakt Barn, en del av fremtidens fotball.

De britiske media viste at Jose Mourinho og Manchester United har 1,5 av kontraktstiden, i fjor, signerte de to sidene en tre-periode, verdi 4500 万 45 millioner av kontrakten. I løpet av sin første sesong i Manchester United ledet Mourinho laget til å vinne Fellesskapsskjold, Carling Cup og Europa League-mesterskapet, og viste evnen til topp trener. Før det var Mourinho i Porto, Chelsea, Inter Milan og Real Madrid har hatt gode suksesser, vant de to Champions League-mesterene, for å få portugisisk, PSG til Manchester United utstedt et overføringsgebyr på 30 millioner kroner, britiske medier for Dette trekket, utroget for gal, begynte lederen også å ha overføringsgebyr. Fotballdrakt Barn med navn, som høres ut som moro.