Real Madrid vil være hjemme i King's Cup 1/16-finalen rundt West B-laget Fern Breda, gitt den første runden av Real Madrid 2-0-vinneren. Gitt at muligheten for Real Madrid å bli slått ned er for lav, kan Zidane la Ronaldo, Benzema, Kroos og andre store hvile, og sendt til Theo Hernández, Ceballos, Llorente og Mayor, som de vanlige mulighetene for noen få erstatninger. For dette formål er spillet ikke veldig attraktivt for fansen, da Bernabeu ikke vil være for høyt oppmøte. Men for å sikre at tribunen er til stede, har Real Madrid sendt en offisiell kunngjøring til de fire store fansen, og oppfordrer fans til å komme inn på stadion. Fans som ikke kommer til King's Cup vil ikke være kvalifisert til å se det nasjonale derbyet den 23. desember! Billige Fotballdrakter til Barn respektere hvert spill.

Real Madrid har for øyeblikket fire store fan grupper, nemlig Primavera Blanca, La Clasica, veteraner Rmcf og North fans rmcf. De fire store fansen har sitt eget eksklusive område på Bernabeu. Real Madrid har en avtale med fangruppen at medlemmer må være til stede i alle hjemmekamp for å skape en ideell atmosfære for Bernabeu. Hvis du ikke kan komme til scenen, må fansen gi sine sesongbilletter til andre. Men avtalen fastsetter også at King's Cup-spillet ikke kan overføre billetter. Dette betyr at hvis fansen i de fire hovedgruppene ikke har lov til å se, vil Bernabeu-tribunene bli mer åpne, noe som vil gjøre Real Madrids billettinntekter mye lavere. For å unngå en slik situasjon, utstedte Real Madrid en offisiell kunngjøring.Real Madrid Ronaldo Fotballdrakt Barn kan se spillet på stedet for å lære ferdighetene til å spille fotball.

Ifølge den offisielle kunngjøringen må medlemmer av de fire store fangruppene komme til scenen for å se det mindre viktige King's Cup-spillet. Medlemmer som ikke kommer til scenen, mister deres kvalifisering til å se det nasjonale derby 23. desember. Med slike tvangstiltak ønsket Real Madrid å sikre at Bernabeu var i King's Cup. Det eneste aspektet av King's Cup-spillet er Bale's comeback. Mediene sa i dag at Bale vil debutere i spillet. I Champions League bort mot Dortmund scoret Bale mål og ble erstattet etter skaden. Hvor mange nivåer har bale nå gjenopprettet? Han vil gi svaret seg selv i kongens Cup.Fotballdrakt Barn med navn, som tilhører sin egen unike jersey.