I dette årets spanske liga begynte den 32 årige Ronaldo å vise en forbløffende nedgang i antall mål, og mange beklager at tiden er den ultimate motstanderen til spilleren. Det kan være på tide for Real Madrid å begynne å forberede dagen uten Ronaldo. Det siste i spansk media, Real Madrids leder Florentino, begynte å utføre Ronaldo-tiden for forberedelse for å bygge et nytt galaktisk slagskip klar.Draktsett fotball barn har også vært klar for små fans å vokse med det nye laget.

Ronaldos prestasjon i løpet av sesongen er helt overskadet av Messi, så det splitter nye galaktiske slagskipet er den første som plukker en etterfølger til Ronaldo. Ronaldo-etterfølgeren Florentino hadde svaret for noen år siden, og det er Neymar som har vært bort fra Barcelona i år til Germain.Neymar hadde vært i Barcelona før, så Real Madrid hadde ingen sjanse. Og i sommer valgte Neymar å forlate Barcelona kom til Germain, la Florentino se muligheten, og Neymar nå i Germain ikke glad, så Florentinos førstehjelp er Ronaldo etterfølger, den brasilianske Neymar.Billige Real Madrid Fotballdrakt Barn forventer fødselen av en ny generasjon lag.

Selvfølgelig kan Real Madrid-anfalleren ikke bare være den eneste Ronaldo igjen, Real Madrid-gigantene Bale og Benzema vil ha en person til å forlate, og Real Madrid har som mål å være de to store nyfødte angriperne Kane og Dybala, de blir Real Madrid angriper ny generasjons leder. På midtbanen har Real Madrid-presidenten Florentino Tiago Alcantara i lang tid overvåket Bayern München, og Florentino håper å introdusere Gos Alcantaralai for å erstatte den 31 år gamle Modric.Fotballdrakt Barn med navn, bli en del av spilleren.