Zlatan er en legendarisk svensk fotballspiller, han har vunnet svensk fotball 11 ganger og er den beste scorer i den svenske landsholdets historie. Zlatan ble valgt for landslaget i 2001, og etter den europeiske cupen i Sverige i 2016 klarte ikke å skille seg ut I gruppekonkurransen annonserte Zlatan sin pensjon fra landslaget. Denne gangen, hvis Sverige skal inn i neste års verdensmesterskap i Russland, må det slå den sterke Italia i de to rundene med ekstra kamper.Fotballdrakt Barn klar til å åpne for landslaget tanking rope.

Selv om Zlatan har forlatt landslaget, glemmer han fortsatt ikke å oppmuntre de svenske lagkameratene: "Ingen har ventet for mye av dem siden jeg forlot landslaget, fra media til fansen." Da jeg var i Sverige, var vårt nivå høyere, og nå da jeg var borte, falt vårt nivå. Når det er sagt, er vi fortsatt en god helhet, men trykket på skuldrene våre er enda mindre. De svenske spillerne er ikke veldig erfarne, men lagets plan er ambisiøs. "Zlatans ord tydelig reduserer trykket på Sveriges lagkamerater, fordi det ekstra spillet er brutalt, og i hovedsak er det som de to runde cupfinalene, både Sverige og Italia vil gjøre sitt beste, så presset på spillerne blir enorm!"Billige Zlatan Fotballdrakt Barn representerer ånden i Zlatan fotball.

Spurt om han ville gå tilbake til svensk landslag, var Zlatans svar interessant: "Min karriere i landslaget er over, men hvis Sverige går inn i VM, vil det bli mye moro fordi å reise til Russland vil sikkert vær veldig interessant. " "Selv om Zlatan er 36 år gammel, men hans mentalitet er fortsatt veldig ung, håper at hans ord kan inspirere Sveriges landslagskamre til å drepe Italia i tilleggskampen, så kanskje i neste års VM-arena, kan vi se Ibrahimovic-figuren." For italiensk fotball og italienske spillere er Zlatan ikke fremmed, "ingen er sterkere enn Villati, men du må bruke den mot ham." Han er en av de beste midtbanespillerne i verden, men han må spille midt på midtbanen, og han må ha god defensiv beskyttelse rundt seg. "Fotballdrakt Barn med navn, det samme som Zlatan på feltet for ære av innsats.