I den siste rapporten bemerket de spanske media at Barcelonas ulykke fant "den sterkeste personen er i laget", og i søndagsspillet mot Villarreal, Vermaelen igjen, og sparket av et høyt konkurransenivå. Den belgiske senter-ryggen og Pique dannet et perfekt supplement til Villarreal-stjernen Bakambu. I dette spillet fullførte Vermaelen 8 stjeler, 2 avskjæringer, og det er 3 vellykkede takter, og i spillet gjorde han ikke engang 1 ganger. I luftkonkurransen gir han også folk en god følelse av sikkerhet, i ballen, Vermaelen, ikke bare ryddig, men også høy nøyaktighet. Billige Fotballdrakter til Barn igjen og igjen vitne til veksten av idrettsutøvere.

På Villarreal er keramisk domstol, savner ingen Umtiti. Mens Umtiti ble skadet i kampen mot Celta, følte Barcelona-fans en gang at himmelen var fallende. I midthalvdelen hadde Barcelona bare pique, Vermaelen og samme skadede Javier Mascherano. Men Vermaelen har gitt et perfekt svar, og ingen stiller spørsmål om sine standarder nå. I de siste 5 Barcelona-spillene synes Vermaelen i 4 kamper og hvert spill å bli bedre. Den belgiske midtveien føler at, så lenge han ikke er bekymret av skader, har Barcelona en mer pålitelig forsvarer denne sesongen.Barcelona Fotballdrakt Barn er spillerens største backing.

Likevel har media sagt at Barcelona fortsatt vil være på utkikk etter en midtveis i overføringsmarkedet, da Mascherano virket fast bestemt på å forlate Barcelona, ​​og Nou Camp ønsket å finne en erstatning for ponni. De nye spillerne skal ikke bare konkurrere med Pique og Umtiti, den to-bitste teoretiske hovedstyrken, men også med den lave åpne høye Vermaelen.Fotballdrakt Barn med navn, høres veldig spent på.