Billige Fotballdrakter til Barn hver dag for å fokusere på dynamikken til hvert lag.Manchester City er klar til å forny en ny kontrakt med sentral midtbanespiller De Bruyne på en tid når de er nær å nå konsensus og sannsynligvis vil bli formelt annonsert før og etter det nye året , ifølge nyere rapporter fra flere britiske media.Manchester City har utmerket seg i premiership siden sesongen. I dag har Guardiolas lag en stor fordel med 11 poeng og ligger foran Manchester United i poengene. De Bruyne, lagets midtpunkt- fremadrettede organisasjon, har klaret seg godt, og den belgiske internasjonale midtbanespilleren har scoret 8 assisterer lagkamerater i Premier League, og er nå på topplassen av ligaen med David Silva, klubbens lagkamerat.

De Bruyne fra Bundesliga-kraftverket Wolfsburg for å bli med i Manchester City, hans kontrakt med Manchester City, inngikk 30. juni 2021. Manchester City er ivrig etter å forlenge en 3-årig kontrakt med De Bruyne for å sikre den belgiske internasjonale midtbanespilleren kan spille på Ittihad til sommeren 2024, sier rapporten. Reporter Martin Blackburn bekreftet rapporten sin autentisitet, og han avslørte noen av de nye kontraktdetaljer som ble diskutert av begge sider: "De Bruynes nåværende ukentlige lønn er bare 115 000 pund, noe som er klart lavt for spillere på sitt nivå." Manchester City vil signere en ny seksårig kontrakt med De Bruyne, med en total lønn på opptil 62,4 millioner pund. Så snart han samtykker i å forny kontrakten, vil De Bruyne følge Aguero, David Silva, og en annen spiller med en ukentlig lønn på mer enn 200.000 pund.Manchester City Fotballdrakt Barn glad for lagets beslutning.

Mediene er ytterligere analyse, grunnen til at Manchester City vil fornye med De Bruyne så snart som mulig, den mest grunnleggende grunnen er å bryte det andre store laget for å introdusere den belgiske internasjonale midtbanespillerens ide, før media rapporterer at Real Madrid, Barcelona er eyeing De Bruyne, Manchester City vil selvfølgelig ikke ignorere. For å overtale De Bruyne til å signere den nye kontraktsteksten, er Manchester City villig til å heve sin ukentlige lønn til 200.000 pund, og har lovet ulike bonusvilkår. Fotballdrakt Barn med navn, fremtiden er ved foten.