Tyskland Cup 1/8 final, Bundesliga to giganter Bayern München og Dortmund hadde en klassisk showdown. Bayern München slo til slutt Dortmund med 2-1, forfremmelse tysk cupens topp åtte. I dette spillet scoret Muller et mål for å sikre seier, og det er verdt å nevne at Muller er Bayerns heldige stjerne, i sin karriere i Tyskland Cup scoret 16 mål og scoret 16 mål 16 kamper, Bayern alle vinner, den vinnende hastighet på opptil 100%.Billige Fotballdrakter til Barn tar deg til å se hvert spill.

Muller er Bayern Münchens ungdomsopplæringsspiller, og ble etter hvert lagets viktigste styrke, men siden Ancelotti som Bayern München-leder har Mullers offensiv effektivitet gått, mistet også hovedposisjonen. Men siden Ancelotti er fallet, har Muller vært Heynckes, og Muller har bevist sin evne med flott spill. I de siste ni kamper, gjorde Muller 2 mål for å hjelpe 4 ganger, og skape 6 mål. Muller scoret det andre målet i den tyske cupen mot Dortmund, og Mullers mål var avgjørende, og Bayern kunne knapt vinne uten Mullers mål.Bayern Munich Fotballdrakt Barn støtter favorittstjernene.

Muller scoret et mål i det siste spillet mot Stuttgart, og med målets mål scoret Muller et mål for første gang i den nye sesongen. Siste gang Muller klarte å score et mål i kampen i april i år, scoret Muller på rad mot Hoffenheim og Terry. Med dette tyske cupmålet scoret Muller 16 tyske cups i første lag i Bayern München, og de 16 målene ble scoret i 16 kamper. Og det er verdt å nevne at i de 16 tyske cupene som Muller scoret, scoret Bayern 16 seieren.Fotballdrakt Barn med navn, hva en lykkelig ting.