Den argentinske internasjonale Pastore har ikke gjort det bra i PSG denne sesongen, og han har mistet sin absolutte posisjon i troppen, så ryktene om overføringen hans har ikke blitt avbrutt. For noen dager siden innrømmet Pastore selv at han hadde kontakt med Serie A inter.Billige Fotballdrakter til Barn fokuserte på spillerne på banen.

Sist sesong, lagets viktigste Pastore denne sesongen mye mindre tid, han bare på vegne av PSG i de første 8 forestillinger. Som et resultat var ryktene om Pastore forlater Germain flittig før vinteroverføringsvinduet åpnet. La Liga Atletico Madrid var Pastore mest sannsynlig å spille neste lag, men nylig bekreftet Pastore selv at Serie A-gigantene Inter Milan i konkurransen for å lede et skritt fremover.

Pastore sa: "Min agent har allerede kontaktet Inter, Inter er veldig interessert i introduksjonen av meg, jeg og Inters sportsdirektør Sabatini er også veldig bra, vi snakker ofte." Men vi har ikke nådd en avtale, hvis jeg vil forlate PSG, vil jeg gjerne gå tilbake til Serie A fotballbane. "PSG Fotballdrakt Barn Respekter enhver spilleres innsats.

Pastore sa imidlertid at han hadde en god tid på PSG, og det var ingen tegn på å forlate: "Jeg har en kontrakt på 1,5 år med Paris, og jeg har det bra i Paris." Det har vært rykter om at jeg har sagt farvel til lagkameratene i Paris for å forlate laget, dette er falske nyheter. Men jeg håper å få mer tid i Germain, men det avhenger av trenerenes arrangement. Jeg vil prøve mitt beste for å få flere muligheter. "Fotballdrakt Barn med navn, opplev moroa av online shopping.