I to sammenhengende spill var Neymar av en eller annen grunn, og Paris Saint-germain ble ikke påvirket av noe, og Di Marias fremragende ytelse hjalp PSG til å vinne to fortløpende seire. Etter passeringen av Lille scoret den argentinske vingen ytterligere to mål i Strasbourg. Til Lille hvilte Neymar, mens i Carling Cup, den brasilianske angriperen også på grunn av familieferie, i mellomtiden Emery Mbappé arrangert i benken, og i fremoverordningen av Di María, Pastore, Draxler, Cavani-kombinasjonen. Det er verdt å understreke at Uruguay senter 13 Carling Cup scoret 12 mål, er den beste angriperen i Paris Carling Cup. Billige Fotballdrakter til Barn har alltid en plutselig overraskelse.

Imidlertid har Cavani fortsatt den dystre staten, 3 skudd uten mål, spesielt i 30 minutter savnet, er enkelkulen den mest beklagelige. Siden han kom inn i desember, har Cavani ikke lykkes i å bryte 4 kamper, første gang i 22 måneder, de siste 4 påfølgende kampene klarte ikke å bryte døren eller i februar 2015. Selv om de tre streikerne enten har rost eller forlenget kurset, har PSGs lovbrudd ikke blitt påvirket. For 10 dager siden i Premier League-sammenstøt var Strasbourgs to målvakter like åpne, med 24 skudd i Paris Mbappé scoret bare ett mål. Kanskje ligaen har mistet sjansen for Strasbourgs flaks, hjemmelaget denne gangen gjentatte ganger gjør feil, åpningen bare 13 minutter, Di María forlot Cross, hjemmelagets sentrale forsvarer Salmier forsøker å redde, ballen, men krysser Oukidja etter at den flyr inn i netto. PSG Fotballdrakt Barn jublet hver spiller som løp på banen.

I de første 25 minuttene var det en ironisk scene. Pastore Straight plug, Oukidja raske angrep, men falt til ballen etter bortskaffelsen, Di María å skyve ballen inn i porten. Home Guard Lala sier, "Vi gjorde dumme feil og vi betalte prisen." Vi hadde en dårlig start, og vi ble straffet. "Etter at PSG sjekket inn i Mbappé, er Neymar, Di María hovedposisjon ikke forsikret, bidraget er også betydelig redusert, sesongen har 18 kamper for å spille kun 9 mål (4 Ball 5 assists)." Imidlertid, i fravær av Neymar to spill, Di María i Lille, Strasbourg, men den kontinuerlige overføringen av jiangong. Etter å ha kommet tilbake til sin kjente venstre frontale stilling, er Di María en trussel mot både de indre og horisontale skuddene. Med Di Marias utmerkede lek, bekymrer Emery i det minste ikke om Neymars fravær. Fotballdrakt Barn med navn, høres bra ut.