Da Ronaldos skjebne igjen har blitt et gjenstand for mediedekning, analyserte La Liga-rubrikkmannen Guillem Balague også Ronalds fremtid. Ronaldo scoret to mål i søndag på Real Madrids 7-1-vinn over Santiago. De to målene kan sies å ha lagt litt styrke til Ronaldo's dystre sesong. Imidlertid ligger Real Madrid fortsatt bak Barcelona i den spanske liga tabellen med så mye som 19 poeng, mens Ronaldo status generelt er lavere enn forrige nivå. I den 15 spanske liga, scoret Ronaldo bare 6 mål, og ga 3 assisterer, hvis dataene fra Ronaldo videre analyse, kan det sees at gullkulevinner av statusen til spillet er en nedgang.Billige Fotballdrakter til Barn oppfordrer spillerne til å gjenvinne tilliten til tapet.

Ronaldo har en innflytelse på Real Madrid hele laget. Siden toppen av hans fysiske kondisjon for to år siden har Ronaldo blitt en teknisk og omfattende angriper, men når du er nummer 9-spilleren i laget, er det viktigste for deg hvordan du kan fullføre scoring. I dag gjør Ronaldo det ikke bra i dette området. Den portugisiske ble en frustrert mann, og hans fremtid var igjen et spørsmålstegn. Han følte ikke klubbens kjærlighet til ham, så han fortsatte å bruke den til å sende en melding til omverdenen at Real Madrid ikke hadde betalt ham nok, eller at han ikke hadde gitt ham nok omsorg. Denne siste tilnærmingen hjalp ham med å få en ny kontrakt, men nå er forskjellen at Real Madrid ikke har tenkt å betale lønnen han ønsker for 50 millioner euro i året.Ronaldo Fotballdrakt Barn er en jersey som mange barn ønsker å ha.

Så vil Ronaldo være tilbake på Old Trafford? På slutten av Fergusons tid og Moyes tenure er Manchester United interessert i Ronaldo, men nå er det en annen historie. Dette er hovedsakelig på grunn av en alder av Ronaldo. I februar hadde han nått 33 år, og toppen var tydelig over, så de store summene som ble brukt til å introdusere ham, var vanskelig å rettferdiggjøre. Dette er ikke en ideell situasjon for Ronaldo og Real Madrid. Men nå har de to sidene ikke annet valg enn å konsentrere sine energier på banen. Hvis Ronaldo kan hjelpe Real Madrid til å vinne flere trofeer ved å score på målet, kan klubben gjerne skrive en ny kontrakt med Ronaldo. Hvis det ikke gjør det, kan det bli verre for begge sider, og kanskje den portugisiske superstjernen trenger å tenke mer av kilden.Fotballdrakt Barn med navn, støtter spilleren du liker.