Nylig sendte Neymars private advokat en 222 millioner euro sjekk på sin personlige sosiale nettverkskonto, og fans over hele verden så denne legendariske sjekken. I fjor fullførte Neymar en overføring på 222 millioner euro i internasjonal fotballhistorie, og ble med i Germain of French Armor fra Barcelona i Spania. Motta Marv, en privat advokat for Neymar, sendte en 222 millioner euro sjekk fra Germain på historien om hans personlige konto på 16. januar lokal tid. Har Billige Fotballdrakter til Barn se denne sjekken er ikke rolig.

Det er ikke vanskelig å se fra bildene utgitt av Marv at Germain er en sjekk utstedt av en Qatari-bank med en rød utskrift på 2,220,000,000,00 euro. I juli i fjor skutt Germain 222 millioner euro og utløste med hell minimumsklausulen for fratrekk for betaling i Neymar-kontrakten. Spansk media rapporterte at Spania hadde nektet å akseptere sjekken på en gang, men til slutt Neymar å bli med i Germain.Neymar Fotballdrakt Barn støtter alltid Neymar med fantastisk ferdighet.

Det er bemerkelsesverdig at en såkalt "Germain club 222 million euro check" ble lagt ut på sosiale nettverk før, men etter at Neymars private advokat Marv släppte bildet, viste det seg å være en falsk. Nå, fans over hele verden ser tydelig hva Germain av 222 millioner euro sjekken pleide å kjøpe Neymar er som.Fotballdrakt Barn med navn, hever han på.