Fransk Carling Cup semifinalen, PSG vinner 3-2 for å beseire Rennes inn i finalen. Hovedpersonen i dette spillet er ikke Neymar eller et annet stort navn, men dommeren Gruppe og VAR-teknologi. Totalt tre ganger spillet ble avbrutt av videoteknologi, de to lagene ble kansellert et mål, Mbappé i sitt eget mål ble kansellert snart, og video-dommerkonferansen fant feilaktig handling for dårlig og sendte av det røde kortet. Mbappé i dette spillet er å være Var, målet ble kansellert for ikke å si, fikk også en karriere "jomfru Red", denne natten må han ha en ganske deprimert. Men i slutten er PSG et nært savner for å oppnå kampanjen.Billige Fotballdrakter til Barn var glad for å se fotballaget i Germain.

Imidlertid beholdt Mbappé fortsatt sin vanlige hastighet og selvbeherskelse. Når han snakket om sitt røde kort, innrømmet han først sin feil: "Det er et rødt kort." Vi trengte å bli involvert i spillet, men jeg gjorde det ikke bra nok i dag og hadde dårlige effekter, og jeg ble enig med dommeren. Kroppen min har ikke vært i stand til å komme seg til det beste i spillet, og vi har spilt veldig hardt i laget. Det er ikke min hensikt å skade motstanderen min, jeg beklager. På den tiden spilte vi litt passiv, situasjonen på banen er også ute av vår kontroll, mer og mer irritabel, styrte ikke deres følelser og bevegelser. Dette er første gang jeg har blitt utvist fra karrieren min, og jeg håper dette blir sist. "PSG Fotballdrakt Barn holdt alltid et bredt bryst.

Dette er 9. gang i PSG-lagets historie for å bryte inn i den franske Carling Cup-finalen, og skape en ny rekord for det franske laget. I de forrige 8 finaler, spilte Germain 7 ganger det endelige mesterskapet, bare i tusenåret tapt til Guenon, 7 ganger tittelen er også oversikten over denne hendelsen. De siste fire årene har de også oppnådd et monopol på prisen. Selv om i fjor var de i ligakonkurransen mot den stille Monaco, men i Carling Cup-finalen i 4-1 slo de motstanderne sine. Etter at sommervinduet var sjenerøst, har de vist sin ustoppelige dominans, og denne sesongens franske fotballkamrater synes usannsynlig å falle inn i andre lag, PSG ved slutten av den første måneden av 2018, med nitten tid til å bryte inn i de siste sjokkerende dataene , erklærer sin egen terror for fransk fotballregjering. Fotballdrakt Barn med navn, det er heldig å se et slikt strålende øyeblikk.